Simple – Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat

SELAMAT PENGANTIN BARU. Cantik berseri pasangan sejoli,indah sungguh perancangan Allah dan jodoh yg telah Allah aturkan ini. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah. Aminn.

Simple - Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baru untuk sahabatku. Akhirnya kini engkau sudah tidak sendiri lagi. Moga menjadi keluarga yang Sakinah, Mawaddah, Warrahmah. Amin.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Kini, engkau sudah mempunyai amanah dan tanggungjawab besar untuk pasangan dan anak-anakmu kelak. Jangan lupa untuk terus bersemangat. Semoga Allah menjagamu.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Semoga selamat semuanya. Semua yang terbaik untukmu dan keluarga baharumu buat selamanya.

Simple - Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baharu. Berbahagialah selamanya.

Read: Bergambar – Ucapan Selamat Pengantin Baru

Simple - Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat

SELAMAT PENGANTIN BARU. Semoga pernikahan kalian tersaji dengan ramuan cinta yang sempurna. Semoga kalian kekal dalam keabadian kasih sayang. Selamat menempuh bahtera cinta bersama.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baru. Semoga dilimpahi kebahagiaan yang tak berkesudahan.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Cerita cinta kalian umpama Romeo dan Juliet, Uda dan Dara. Tapi percayalah, kalian jauh lebih beruntung. Hari ini, kalian menjadi pasangan sehidup semati dalam ikatan pernikahan suci. Semoga menjadi keluarga baru yang penuh cinta.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baru. Harapan dan doa terbaik dari aku untuk kalian berdua selalu. Semoga kekuatan cinta mampu menjadi pelindung keluarga baru kalian dari segala hal yang mendatang.

ucapan pengantin , ucapan pernikahan simple, kata-kata ucapan selamat pengantin , ucapan selamat pengantin baru buat sahabat, ucapan pernikahan lucu, kata mutiara ucapan pernikahan, ucapan pernikahan untuk sahabat karib, ucapan pernikahan untuk sahabat yang menyentuh,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *