Koleksi Bergambar – Ayat For Love. Sweet Gila

Koleksi Bergambar - Ayat For Love. Sweet Gila

I LOVE YOU. Saya tak tahu kenapa awak sentiasa berada di tempat yang teristimewa dalam hati saya, walaupun awak selalu sakitkan hati saya.

Biar berjauhan asalkan hati tak berubah dan biar tak jumpa asalkan hati tak lupa.

Ya Allah, jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu. Agar bertambah kekuatanku untuk mencintaiMu.

Walau digenggam kuat, andai ia bukan milik kita, ia terlepas jua. Andai ia untuk kita, ia mendatang jua. Itulah namanya jodoh.

Setiap kali awak pandang saya, saya akan pandang ke arah lain. Dan setiap kali awak pandang ke arah lain, saya akan curi-curi pandang awak.

Koleksi Bergambar - Ayat For Love. Sweet Gila

Baca: 20 Contoh Bergambar Ucapan Waalaikumussalam

Saya selalu terfikir, adakah awak gembira bersama saya atau awak terpaksa melayan saya. Saya takut, saya memaksa hati awak untuk suka saya.

Saat paling BAHAGIA adalah ketika orang yang kita sayang TERSENYUM dan lebih membahagiakan apabila KITA adalah insan disebalik senyumannya itu.

Kadangkala kita tak mampu untuk menjadi yang sempurna dalam hidup seseorang. Tapi, kita cuba untuk lakukan yang terbaik untuk orang yang kita sayang.

Tak perlu ayat jiwang setiap hari. Cukup sekadar bisikkan ke telinga – I LOVE YOU, I MISS YOU…. dah buat isteri tersenyum sepanjang hari.

Koleksi Bergambar - Ayat For Love. Sweet Gila

Setiap perempuan mahukan lelaki yang setia. Yang mampu menjaga hati mereka dengan baik dan tak melayan perempuan lain lebih daripada mereka.

Baca: Koleksi Bergambar Ucapan Hari Lahir Untuk Suami Tersayang

Biar berjauhan asal hati tak berubah. Biar tak jumpa asal hati tak lupa. Cubalah untuk setia…..walau jauh dimata.

Saya SENYAP supaya awak belajar rasa sunyi. Saya BERLARI supaya awak pandai mengejar. Saya HILANG supaya awak pandai mencari. Saya PERGI suapaya awak tahu rasa rindu di hati.

Orang yang betul-betul ikhlas mencintai kita ialah orang yang boleh menerima kita seadanya tanpa membandingkan diri kita dengan orang lain.

Sebab awak, saya cemburu. Sebab awak, saya kenal erti cinta. Sebab awak, saya ada perasaan rindu. Itu semua sebab awak orang yang saya sayang.

Tak pernah tak rindu. Tak pernah tak sayang. Tapi, lagi sweet kalau sudah ada ikatan yang sah.

Koleksi Bergambar – Ayat For Love. Sweet Gila Koleksi Bergambar – Ayat For Love. Sweet Gila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *